Åkullsjön på FaceBook

Åkullsjön

En samlingssida för alla aktiviteter i och omkring byn Åkullsjön i Robertsfors kommun, Västerbotten..
Åkullsjön
Åkullsjön2 days ago
Vattenläckan är lokaliserad och man har stängt bort den.
Åkullsjön
Åkullsjön2 days ago
Meddelande från kommunen angående vattentrycket:
Detta är ett automatiserat meddelande från, Robertsfors kommun. Vi har en misstänkt vattenläcka i Åkullsjön. Det kan medföra variationer i vattentrycket. Lokalisering pågår.
Åkullsjön
Åkullsjön2 weeks ago
Angående julmarknad i Åkullsjön

På grund av covid-19 är årets julmarknad inställd.
Åkullsjön
Åkullsjön2 weeks ago
Lite information från Byalagets styrelse!

Då höstfesten är inställd pga. covid-19 så känns det svårt att uppmärksamma ”Årets Åkullsjöbo” på ett bra sätt. Därför har Byalagets styrelse valt att spara årets nomineringar till nästa år. Då kommer ”Årets Åkullsjöbo” utses för både 2020 och 2021 under höstfesten som förhoppningvis då kommer kunna genomföras.

Det finns nu möjlighet att återigen söka pengar från BÅFU. Tidigare beviljade projektpengar gick till cykelbanan och krukor till Snickartorget. Hör av er till Byalagets styrelse om ni har en idé på något som vi i byn borde söka pengar till 😊 Senaste ansökan till BÅFU är 31/12, men lämna gärna din idé till styrelsen i god tid innan så det ges möjlighet till att skriva ansökan.

/Byalagets styrelse genom Erik
Åkullsjön
Åkullsjön3 weeks ago
Kommunens föreningsregister ska fräschas upp och det gamla registret ska skrotas helt. Därför är det viktigt att alla föreningar i Robertsfors kommun registrerar sig på nytt. Det spelar ingen roll om man registrerats sig tidigare. Det gäller allt från vägföreningar, idrottsföreningar till intresseföreningar etc. Om man tänkt söka bidrag från kommunen är man tvungen att vara registrerad i registret: Direktlänk till registret:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc6KuQExs4U8ihIAfdAJjyohM2ouMRvHSAJ-1It-JpRonxRlg/viewform

Sprid gärna vidare!
Åkullsjön
Åkullsjön1 month ago
Fastän mycket har varit annorlunda detta år så är vi i byalagets styrelse säkra på att det i vanlig ordning finns personer som gjort någonting bra för byn.

Lämna ditt förslag till Årets Åkullsjöbo på Kardemumma eller till Erik via telefon/sms/messenger senast den 30/9.
En röstning på förslagen kommer att ske senare