Åkullsjön på FaceBook

Åkullsjön

En samlingssida för alla aktiviteter i och omkring byn Åkullsjön i Robertsfors kommun, Västerbotten..
Åkullsjön
Åkullsjön4 weeks ago
❗🙏Angående kokning av dricksvattnet
Driftchef GVA har fått tillbaka provsvar från Åkullsjöns skolas vatten i dag och även de provsvaren ser bra ut. Så nu hävs kokningsrekommendationen även för skolan!

Hela gänget som arbetat med att få vattnet i Åkullsjön tjänligt hälsar och tackar för det stora tålamodet och förståelsen de mött från byborna. Det har kommit in minimalt med samtal kring detta vilket har gjort att arbetet gått fortare när alla man kunnat fokusera på det praktiska arbetet på plats. Stort tack för detta!

Jag vidarebefordrar denna hälsning direkt från GVA, Robertsfors kommun.
/Gunilla
Åkullsjön
Åkullsjön1 month ago
Hej!
Kardemumma kommer att vara stängt på Midsommarafton och Midsommardagen.
Mvh
Åkullsjön
Åkullsjön1 month ago
Otjänligt vatten i Åkullsjön! Koka innan du dricker det. Gäller tills vidare. Information på robertsfors hemsida kommer att uppdateras.
Åkullsjön
Åkullsjön2 months ago
Hej allihopa!
Ikväll den 18/06 vår granne Ingmarie Öhgren och Erling Stenmark ska få leverans 🚚 att flyttkartonger och lite annat. Så de skulle vilja be om hjälp att lossa lastbilen! Alla som har möjlighet att komma och hjälpa mellan kl. 17.00-18.00 är varmt välkomna!
De bjuder på fika🍰🍰🍰
MVH
Åkullsjön
Åkullsjön2 months ago
Hej!
Åkulsjöns byalags årsmötet kommer att vara den 28/06- måndag på Hällis kl. 18.00.
Byalaget bjuder på fika.
Man kan komma och lämna sina motioner i Kardemumma till 21/06.
MVH
Sylwia Rembisz
Åkullsjön
Åkullsjön2 months ago
Ni kommer väl att köra naturpasset i sommar? Nu är även IFK Åkullsjön med i Naturpasset och man kan orientera runt knuten. 👏🏼

Pris: 50 kr per karta, betalas till ansvarig klubb och räcker till flera tillfällen i skogen. Passa på att orientera i din egen takt efter egen förmåga.