Justeringar på webbplatsen

Justeringar på webbplatsen
2018-10-30 Hans Skalin

Jag har bytt tillägg för Instagram. Det förra tillägget visade inte längre bilderna som det skulle och det nya verkar mycket bättre.

Glöm inte att tagga dina bilder med #Åkullsjön på Instagram, alltså.

Senaste blogginläggen visas nu även på startsidan.

Nu när det börjar komma lite inlägg har jag lagt till de senast blogginläggen på startsidan så att risken minskar för att besökare missar dem.

Dessutom har jag tagit bort Okategoriserat som kategori till bloggen. Istället är det Nyhet som är den förvalda kategorin när du glömmer att kategorisera inläggen.När ni kommit igång med inlägg med kategori Fiske, EFS eller IFK, till exempel kan vi styra dem till de sidorna som redan finns för de ändamålen. Du kan självfallet även hitta på egna kategorier som Träning, Skidåkning osv.

Hojta bara till om ni vill ha ett anmälningsformulär. Det är för övrigt inte jättesvårt att göra själv. Gå till Kontakt i menyn för WordPress, duplicera formuläret som finns där, ge det ett namn och ändra epostadressen för mottagaren till lämplig adress.

Var försiktig med att ”låna” bilder på Internet. Det blir bättre om du tar bilden själv så slipper du eventuellt arga fotografer som jagar dig. Mer om Webbpublicering och en kort bruksanvisning hittar du här.

 

0 Kommentarer

Lämna ett svar